Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ернестина Шинова сложила рога на Андрей Слабаков

Андрей Слабаков издивял, когато разбрал за изневярата на жена си

Двойката за пример Ернестина Шинова и Андрей Слабаков се оказа не толкова лъскава отвътре, колкото изглежда отвън. Последната клюка около тях е, че Ернестина Шинова кръшнала на режисьора, за да внесе малко свежест в сексуалния си живот, а и да разнообрази малко еднообразния си ритъм на живот.

Ернестина Шинова разнообразила сексуалния си живот със семеен приятел

За разрива в отношенията на популярната светска двойка разбираме от техни услужливи съседи, които изпитали същински ужас заради грандиозния скандал, който спретнал сприхавия и без друго Андрей Слабаков на законната си съпруга.

Слухът гласи, че Ернестина Шинова кръшнала на капитана от “ Аз обичам България“ с техен близък приятел, но той бързо разбрал за секс авантюрата им от добронамерени общи познати, които на няколко пъти спипали прелюбодейците в компрометиращи ситуации. Комшиите на звездното семейство твърдят, че няма спор, че Андрей буквално е издивял заради секс авантюрата на жена си и дори стигнал твърде далече, като крещял, че не знаел, как може да е толкова наивен, че да й вярва и да продължава да живее с жена като нея, но в последствие излязъл да пуши гневно на балкона и като че ли бурята в семейството им затихнала с няколко фаса.

Ернестина кръшнала на Андрей!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *