Енергото обезкостява българите, трупа стотици милиони от лъжливи цени!- с видео

1

ENERGO1Skandalno.net Най-сетне публично беше признато от чиновници, които получават тлъсти заплати, за да защитават интересите на потребителите, че българина го ограбват ежечасно и ежедневно.

Шефът на ДКВЕР Ангел Семерджиев в прав текст каза, че и германската ЕОН, чешката ЧЕЗ и австрийската ЕВН, лъжат и крадат без да им трепне окото и се нагушват сci стотици милиони всяка година. Отвоювали са си правото да калкулират в цената на тока, която всички плащаме- 20 на сто загуби. Докато в нормалните държави, където доставчиците на ток също са сред най-богатите компании, им се признават не повече от 6 до 8 процента. Съвсем отделни са приходите им от непрестанно повишаваната цена на тока.

За първи път се заговори, че на 1 юли тази година цената на електричеството може да бъде намалена, вместо увеличена. Държавата / в лицето на правителството на Сакскобурготски/ е абсолютна грешница, нещо повече – тя направо предаде ограбвания и по други линии повсеместно българин. Продаде ЕРП-та /Енергоснабдителните предприятия/ на чужденци и от държавни монополи създаде частни. И се започна. Непрекъснати удари под кръста с цените.

И само това ли е? Българите плащат най-скъпо за телефонни услуги в Европа. Всеки има близки в чужбина и не престава да се чуди, как например им се обаждат от Лондон. И говорят, и говорят до изтощение, без да се страхуват, че после цяла година ще са потънали в борчове. Които могат да си позволят въобще – отиват на energo3почивка в Турция, за да им излезе по-евтино. Цената на парното скочи до небесата. Дотолкова, че хората бяха принудени да се върнат с век назад и да опушват със сажди от въглища и без това пълния с боклуци въздух. Горивата, които ни продават удрят тавана или са равни с цените на държави, където най-смешните заплати са по 2-3 хиляди евро, а не като нашите по 150 евро месечно.

Някой трябва да ги побара чиновниците от ДКВЕР, от съответните министерства с операция тип „Октопод”, да им провери стандарта, защото горните предателства не са безплатни, те винаги са свързани с комисионни. И да развърти метлата! Че хората вече без души останаха.  Skandalno.net
Не стига че цените им високи, ами и услугите им… Виж реални кадри от бул. „Черни връх“ в София! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Aко искате да изразите ГРАЖДАНСКАТА си позиция,заявявайки ясно,че БЕЗХАБЕРИЕТО на държавата спрямо своеволията на монополите ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕНО,моля посетете този адрес:
    http://www.causes.com/causes/574931-evn

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *