Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ЕНЕРГИЙНИТЕ БИО-ГРИВНИ НА ДЖУНА СРЕЩУ ВИСОКО КРЪВНО! – ПОРЪЧАЙ ТУК:

енергийни био гривни на джуна

Гривните за високо кръвно на Джуна са вече и в България

Оригиналната енергийна био гривна на Джуна е един полезен продукт, който доби изключителна популярност през последните месеци и в България. Съчетава в себе си лечебни качества във формата на красиво и скъпо бижу. За пръв път гривната е патентована от световноизвестната био енерго терапевтка Джуна, а по-късно, през 2011 г. е тествана и усъвършенствана в лабораториите на Петербургския изследователски институт от акад. Анатолий Владимирович.

Енергийното поле на гривната на Джуна доказано регулира кръвното налягане, подобрява кръвооросяването и действа изключително успокояващо върху нервната система. Може да се носи профилактично и от напълно здрави хора, за по-добър тонус и срещу умората от ежедневния стрес. Енергийната био гривна на Джуна се предлага в лимитирана серия, като цената на 1 брой е 38 лв. Доставя се по куриер на посочен от Вас адрес. Сумата на куриерската доставка е включена в крайната цена на гривната от 38 лв.

Това, което прави лечебно въздействието на гривната, е специалната смес от няколко изключително редки метални сплави със сложно разпределени полюси, които създават еквивалентно постоянно био поле конфигурация СМС (единствената полюсна конфигурация, призната за гражданско потребление от СЗО с доказано лечебно и профилактично действие без вредни ефекти).

ДЖУНА ЗА СВОИТЕ ЕНЕРГИЙНИ БИО-ГРИВНИ:

гривни за кръвно

След прочутия си медальон, великата Джуна извади на пазара и гривна за високо кръвно!

„В 40-годишната си работа като биоенерготерапевт и лечител съм помогнала на десетки хиляди хора от цял свят. Не ги деля на известни и обикновени. Всеки човек е личност и заслужава поне две изконни неща в живота си – здраве и щастие! Заедно с академик Анатолий Владимирович от Петербургския изследователски институт през 2011 г. създадох наречената от мен биоенергийна мрежа от няколко редки метални сплави, които имат уникално здравословно въздействие върху човешкия организъм. Гривните, които виждате пред себе си са плод на дългогодишната ми практика и изследвания в областта на биоенерго лечението. В тях съм вложила най-доброто от знанията и опита си. Всяка една био-гривна е произведена от първокласни стоманени сплави с изключително въздействие върху човешкото тяло. Освен това е и лимитирана колекция – чудесно стилно бижу, което предпазва от негативните въздействия на заобикалящата ни среда”!

енергийни био гривни на джуна

гривна за кръвно

Много важно е, когато човек си купува био гривна, да знае, че тя е клинично тествана и по отношение на параметрите на създаваното от нея био поле и отговаря на изискванията на СЗО. За разлика от гривните с мощни магнити, ЕНЕРГИЙНИТЕ БИО-ГРИВНИ НА ДЖУНА създават био – поле, близко по състав до естественото земно поле, до природата, и нямат вредни странични ефекти, опасност от предозиране или зависимост при непрекъснато носене.

За да имат добър и траен ефект трябва да се носят Постоянно. Разбира се, гривната не е панацея и от нея не могат да се очакват вълшебни неща. Тя е едно чудесно допълнение към традиционните медицински практики, съчетаващо бижу и лечение в едно.

Енергийните био-гривни са клинично тествани в няколко световни лаборатории, отговарят напълно на изискванията на Световната здравна организация и са признати за гражданско потребление с доказан лечебен и профилактичен ефект без странични явления и опасност от предозиране.

Цената на 1 бр. от Енергийните био-гривни на Джуна е 38 лв. Доставя се по куриер на посочен от вас адрес. Куриерската доставка е включена в цената на продукта – 38 лв. и се заплаща на самия куриер в момента на доставянето. Доставката се извършва в рамките на 3 работни дни, в часовия пояс от 9 до 18 часа.

С ЕНЕРГИЙНИТЕ БИО ГРИВНИ НА ДЖУНА МОЖЕТЕ ДА СЕ СНАБДИТЕ ЧРЕЗ ПОРЪЧКА ТУК:

МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ БИО-ЕНЕРГИЙНАТА ГРИВНА И НА ТЕЛЕФОН: 0896 21 93 57

ВНИМАНИЕ! ОРИГИНАЛНИТЕ БИО-ЕНЕРГИЙНИ ГРИВНИ НА ДЖУНА ИЗГЛЕЖДАТ ТАКА:

енергийни био гривни на джунаОРИГИНАЛНИТЕ БИО-ЕНЕРГИЙНИ ГРИВНИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В БЪЛГАРИЯ ЕДИНСТВЕНО И САМО НА ТОЗИ САЙТ! (www.skandalno.net) Е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА СТРАНАТА. НИЕ НЕ СМЕ ПРЕДОСТАВЯЛИ КАКВИТО И ДА Е ПРАВА ПО ПРОДАЖБАТА НА БИО- БИЖУТАТА НА ДЖУНА НА ДРУГИ ФИРМИ ИЛИ САЙТОВЕ. НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРИЧИНЕНИ ВРЕДИ ИЛИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ С ОРИГИНАЛА И НЕ ДАВАМЕ НИКАКВИ ГАРАНЦИИ ЗА БИО- ГРИВНИ, ЗАКУПЕНИ ИЗВЪН ТОЗИ САЙТ.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за ЕНЕРГИЙНИТЕ БИО-ГРИВНИ НА ДЖУНА СРЕЩУ ВИСОКО КРЪВНО! – ПОРЪЧАЙ ТУК:

  1. Тихомир Николов Отговор

    20.04.2012 в 21:21

    Наистина много помагат, аз лично се почувствах нов човек след като си купих гривната на Джуна

  2. nadezhda vasileva Отговор

    02.05.2012 в 21:32

    moge li da pora4am sega i da q polu4a v petak zaminavam v nedelq ,a iskam da si q nosq

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *