Емилия: За пореден път ще плащам сметките на Анелия!

4

Еми готова на престъпление, подозира Коко Динев в изневяра с бившата

Емилия
Емилия

Ужасяваща битка между жените на Коко Динев разтърси България днес. Няколко дни след като Анелия заяви, че ще събира фен клуба си в ресторанта на футболния бос, Емилия изригна в социалката Фейсбук и обяви открита война на своята безскрупулна врагиня.

Емилия порица с груби думи нахалството на съперницата, като я призова да забрави името на бившия си съпруг и да престане непрекъснато да му иска пари. Тя беше категорична, че за поредното светско приключение на Анелия отново ще трябва да плаща Коко Динев, което удря и по нейния джоб.

Анелия
Анелия

„За хиляден път се налага моето семейство да плаща разходите на нейните лични прояви. Отначало мислех да не споделям болката си пред обществото, но нахалството й мина всякакви граници. От медиите научих за предстоящата сбирка на Анелия в Кошарите и сърцето ме заболя. Питам ви, приятели, не е ли по – изгодно просто да я поканя в дома си да направи сбирката, просто ще ми излезе по – евтино, защото винаги ние плащаме” – избухна Еми в социалната мрежа.

Най – лошото от цялата работа е, че новината за предстоящия купон на Анелия не е съобщена от Коко Динев. Това на секундата повдигна хиляди въпросителни и накара Емилия да се запита защо, по дяволите, мъжът й не говори за тези важни неща. Пред свои приятели певицата сподели, че започва да подозира Коко в тайни връзки с бившата и ако това е така, тя е готова да отстоява правото си на живот с всички сили и средства.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=02yFTf88C1w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Анелия е в правото си да иска от Коко-тя е негова съпруга,има дете от нея,а Емилия еразбивачка на семейство и не може да очаква,че ще е на почит.

  2. На тази не и ли омръзна да реве като монахиня за ……..не стига, че им разби семейството….но явно това е голямата болка, че Анелия е била и ще остане завинаги СЪПРУГАТА, така че – ще плаща…като че ли ги вади тя от джоба си…..смешница…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *