Емилия съседка на Нина Добрев у нас

1
Нина Добрев с момчетата, които откраднаха сърцето й у нас

Оказа се, че поп –  фолк дивата Емилия се пада комшийка на световноизвестната актриса с български корени  Нина Добрев.  Бабата и дядото на най – красивата млада актриса също като изпълнителката на „Смелите си имат всичко“ живеели в столичния квартал  Витоша и дори,  и се падали съседи.

Еми е много по-контактна, но все пак живее у нас и далеч не е холивудска знаменитост

За разлика от нашенската фолк дива, която обаче не се има за голяма звезда и комуникира открито с обикновените хора без проблеми, гаджето на Иън Самърхолдер избягва досега с тълпите. Както стана ясно холивудската знаменитост не желае нито да дава интервюта, нито да бъде озорпирана от българските си почитатели, а да се наслади на компанията на роднините си и да си почине малко от светския шум.

Въпреки че заради факта, че Нина Добрев почти не излиза от дома си в столицата, тя отприщи масовото недоволство на разярените си родни фенове, актрисата от “ Дневниците на вампира“ не сметна за нужно да променя ежедневието си, за да угоди на медиите и феновете си. За сметка на това пък,  който има щастието да засече Нина Добрев из София, както стана ясно от изтеклите фотоси в нета, може да я помоли за снимка и автограф и тя не е толкова надута, за да откаже,  просто не е фен на светския шум и суетата.

Нина е у нас, но предпочита да е колкото се може в по –  голяма степен инкогнито!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *