Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Емилия призна: Не мога без Коко!

Емилия самаНе деля Коко с никого и двамата не можем един без друг, каза Емилия. Не разбирам защо непрекъснато му измислят някакви любовници,или скандали между нас.  Анелия също не ми е нито конкуренция, нито пък враг. Когато бяхме по-млади и по-експанзивни преди години навярно са прехвърчали искри между нас. Естествено е. Аз все пак се омъжих за бившия й съпруг. Но сега това отдавна е минало и като се видим, не се хващаме за косите, както на мнозина им се иска.

Коко е зрял мъж, той сам реши  как най-добре да постъпи. И успява да ми вдъхне самочувствие и да ме кара да се чувствам обичана. Но изборът все пак беше мой. Аз избрах да се омъжа за бивш съпруг на колежка. Аз реших да му родя дете. Аз съм си избрала професия, в която работният ми ден започва в два през нощта. Никой не е правил  това насила, никой не ме е карал насила. И фактът, че са ме видяли в някаква кръчма след полунощ не значи, че съм отишла там да се забавлявам, а да работя. Но клюките така или иначе тръгват и човек не може да ги спре.Емилия и Коко

Емилия признава и че прави своите компромиси. Няма брак без компромиси, няма брак, който от време на време да не скърца. Но това са дребни неща. Важно е цялото, общото. Винаги мога да кажа край и да спра да пея нощем по клубовете. Това  зависи само от мен.

На въпроса дали може са каже край на отношенията си с Коко, певицата изумено възкликва – но защо? Ние така сме свикнали един с друг. В момента без него просто не мога.

Тя обаче си оставя и вратичка, която винаги може да използва. Казвам го сега- Но човек никога не може да знае  какво му готви бъдещото, нали? Животът е един голям цирк, с тази разлика, че нашият минава и през медиите и телевизията.

Емилия след раждането на детето им с Коко. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *