Емилия пак е бременна от Коко

0

Съмненията, че Емилия е бременна, се затвърдиха във фолксредите. Колежки я заподозряха, че скоро ще й проличи коремчето и ще излезе в майчинство. Това се случи след концерт в Асеновград, който се проведе  в подкрепа на фолклорната изпълнителка Росица Пейчева.

На спектакъла видимо напълнялата Емилия не спря да сияе и да се усмихва, като от време на време поглаждаше коремчето си, казаха наблюдателни участнички. Тя се крила зад кулисите с Галена, обсъдили нещо, посмeли се, а после топло се прегърнали. Това било доста необичайно, защото певиците не се държат така и всяка пази по капчица завист към другите. Още по-подозрителна била прегръдката с Преслава. Двете дълго стискали ръцете си и се прегръщали все едно, че никога не са били съпернички за сърцето и парите на Коко Динев.

 Преслава отдавна прежалила увлечението си по хазартния бос и искрено се радвала за смелостта на Емилия да забременее втори път от него. Единствената, която не е изразила каквото и да било чувства досега е Анелия, която вече има едно дете от Динев. Според запознати Коко бърза да се изнесе от България и второто им бебе най-вероятно ще се роди американче. Той търси имот в Лос Анделис и смята да премести семейството и бизнеса си там, тъй като тук е притиснат да продава и даже вече беше предупреден от враговете си, които се опитаха да взривят заведението му «Кошарите» в София.

http://youtu.be/kMtkFgj5oQ0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *