Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Емил убил бременната Петя от скука и за разнообразие

Изродът казал, че Петя му била досадна

Убийците на бременната Петя

Убийците на бременната Петя

Убийството на бременната Петя Тодорова е класически пример за деградация на двама млади хора, заяви заместник – директорът на Института по психология към полицията Росен Йорданов.

По неговото мнение, начинът на мислене на двете момчета извършили ужасяващото убийство е варварски и инфантилен, нагледен пример за цялостна деградация и пълна липса на ценностна система. Петя е убита за удоволствие, без на практика да има каквато и да е вина.

„В този случай се наблюдава тотална деградация на ценностната система у двама млади мъже. Това особено ясно се забелязва в Емил Азов, чието отношение към жертвата е чисто мазохистично и садистично. Петя няма никаква вина и това е изключително варварски акт на убийците” – споделя Росен Йорданов.

Росен Йорданов

Росен Йорданов

Той си спомня, че по време на разпитите и двама убийци не са изпитали абсолютно никакво съжаление, притеснени са единствено за собственото си бъдеще, защото не знаят какво ги очаква. Психолозите не забелязват нито тъга, нито мъка от стореното и според тях това е най – страшното.

„Когато попитах Емил защо са убили Петя той отговори, че му станала „досадна”. Това е типично мислене на недоразвит психически човек, инфантилно като на малко дете. В този случай е надделял инстинктът на хищника и самите те не са могли да контролират първобитното си поведение. Така се стигна до жестоко престъпление, което е напълно лишено от мотивация”

Припомняме, че тялото на бременната Петя Тодорова бе открито преди една седмица, захвърлено в бетонна шахта в Западен парк. Полицаите бяха потресени от ужасяващата гледка на пребитото до смърт момиче. Часове по – късно детективите арестуваха убийците Емил Азов и Михаил Миков които признаха, че са умъртвили жертвата просто от скука.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *