Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Емил Чолаков ходи на работа с трамвай

Емил Чолаков

Емил Чолаков

Едно от най – лъчезарните и симпатични за зрителя лица синоптикът Емил Чолаков пести пари от транспорта. Любопитни и  изумени  случайни спътници на Емо констатираха, че той всяка сутрин ходи на работа с трамвай № 7. Оказва се, че любимият на милиони зрители синоптик е доста скръндзлив и пестелив в живота. Емо  предпочитал да се вози на  градския транспорт вместо да  разхищава излишно като използва личния си автомобил. Любопитен е факта, че според очевидци Емо е и най – редовно обут с червени кецове и дрехи в същия тон. Явно гологлавият говорител на Би Ти Ви не разточителства средства и за излишни дрехи и аксесоари. Може би причината за скромния живот и недотам високият стандарт, който поддържа Емил Чолаков е в ниската му работна заплата.

Емо Чолаков с дъщеричката си Ема

Емо Чолаков с дъщеричката си Ема

Припомняме ви, че наскоро в медиите предизвика бум –  недоволството на симпатичния синоптик от факта, че той взема двойно по – малка заплата от колегите си.  Безспорно е, че иде  ли реч за прогнозата на времето по Би Ти Ви  най – предпочитан от аудиторията  е  Емо Чолаков. Той работи в медията от 2 години и  дарява зрителя всекидневно с много положително настроение и забавни мигове.

Лъчезарното излъчване на синоптика обаче   му е изиграло лоша шега пред дирекцията на телевизията и оттам са решили, че той може да им работи едва ли не даром. Докато в сутерена на Би Ти Ви се забавляват  всячески от факта, че Емо Чолаков е  единственият им колега, който идва на работа с трамвай. То симпатичният говорител с традиционната усмивка на лице прибира всяка вечер и 5-годишната си дъщеричка Ема от детската градина  с градския транспорт,  и се грижи всячески за благоденствието и незатихващата радост в  семейството си.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *