Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Емануела в стрес: Никола иска да ме убие!

Емануела и НиколаМъжът ми Никола, с когото се развеждам, ме заплаши, че ще ме пребие от бой. Държа се ужасно с мен и страшно се притесних, че може да ми направи нещо лошо. Беше адски пиян и държанието му беше агресивно и заплашително. Аз наистина се страхувам, изхленчи Емануела пред журналисти.

Певицата преживяла една наистина неприятна случка с половинката си, която е на път да й стане напълно бивша. Непристойната сцена се разиграла в известна столична дискотека. Емануела отдавна била поканена там за участие, а плакат обявявал, че тя ще пее в полунощ. Когато се качила на сцената, с удивление видяла, че доскоро любимият й съпруг е заел маса с цяла компания и се наливал до козирката. Той не бил със специална дама, а хвърлял премрежени погледи на полуразголените девойки на масата.

Разбира се, певицата първа започнала закачката с него, като на висок глас го поздравила по микрофона, обръщайки се към него с „много специален поздрав към бившия ми съпруг“. Тя веднага запяла „С токчета по сърцето“, когато така нареченият бивш или се обидил, или се почувствал с наранено мъжко достойнство, или алкохолът в главата му дал лош съвет.

Поздравът й му подействал като червен плащ на бик и той се засилил към сцената и поискал да се качи при певицата. Бодигардовете, които били под напрежение и се страхували да се случи нещо между прясно парясаните съпрузи, веднага го спрели. Тогава Никола започнал да се разправя с тях, викал знаели ли кой съм аз и упорито си проправял път към подиума.

Певицата гледала борбата с разширени от ужас очи и твърди, че той е искал да стигне до нея и да я удари. Толкова много агресия видях в очите му, че се изплаших, признава тя. Може би не трябваше да го поздравявам, но той все пак е още мой съпруг, разсъждава тя. Бодигардовете все пак успели да укротят мераците на младежа и да го сложат на масата му, но оттогава Емануела живее в страх. Тя досега не беше признавала, че Никола извън всичко прекалява с алкохола и става агресивен. В момента обаче тя обмисля дали да не си вземе охрана, тъй като това, което прочела в очите му, никак не й харесало.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Емануела в стрес: Никола иска да ме убие!

  1. Бориклечката Отговор

    24.12.2013 в 20:12

    Айде стига с тая курва,това е петия мъж който щял да я убива.То бива,бива ама писва.Да се намери един който наистина да пребие тоя боклук и да се свърши.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *