Емануела си купи легло от гъши пух за 12 бона

0

Емануела и НиколаПочти кралска висяща спалня си е поръчала певицата  Емануела. Тя се е доверила на дизайнера, който се прочу, като  обзаведе един от двата софийски апартамента на Николета Лозанова и Валери Божинов.

Екстравагентното легло щяло да бъде докарано и монтирано в новия апартамент на чалгаджийката в „Бояна“, който пък тя сама си купи и с помощта на  хонорара си от „Къртицата“.

Висящата спалня щяла да струва на изпълнителката почти 6000 евро, но тя твърди, че всеки цент си заслужавал. Матраците й били от чист и екологично проверен гъши пух, а другата й голяма екстра била кръглата форма. Денем чудоватото легло се превръщало в секция, а нощем в място за  наслади или просто здрав сън.

Всъщност Емануела няма защо да се притеснява за парите, говорят нейни близки. След развода, който на всичкото отгоре е по негова вина, любимият й Никола ще трябва да й плати някоя тлъста сумичка за поруганата й чест. За парите с радост ще се бръкне и свекървата, която така и не пожела да се види с известната си снаха. Тя беше потресена от женитбата на отрочето си и обави, че никога няма да се съгласи на такъв брак.

Емануела е по-възрастна от палавия Николчо, има дете и на всичкото отгоре фолкпевица, което в очите на възрастната жена означава само едно  – безпътница и разгулна дама, събличаща се на екрана за всички мъже в България.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1Habbx9cF80

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *