Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Емануела се сбръчка, гримасите й плашат зрителите

 

Емануела лигаваВластният и скандалджийски нрав не работят добре за кожата и лицето на Емануела.

Сега, когато тя е под лупа в Къртицата, много често блясват двете й страни. Когато е спокойна и усмихната, което пък става рядко, тя има съмнително гладко лице,което ясно личи, че е било опъвано. Когато се разгневи обаче и започне поредния скандал, по челото й се появяват издайнически грозни бръчки тя прилича на 50-годишна.

Зрителите станаха свидетели на не едно нейно избухване. Тогава цялото лустро от физиономията й се свлича и тя заприличва на свадлива бабичка.Емануела змии Най-ясно това пролича в момента, в който Никола й отказа публична сватба и тя се развихри като змей. Нежната красавица бе заменена от вбесена лелка, която крещи на пазара, че са й откраднали марулите.

Вторият истеричен изблик отново загрози лицето й. Тя спретна огромен скандал на Радина Кърджилова, която сподели тихичко само на Деан Донков, че я боли главата от чалгата и не й е приятна компанията от гостите на младоженката. Чалгаджийката я навря в кучи г*з и беше готова да я изгони от базата, но късно се сети, че няма как да го направи.

Поредното й избухване беше срещу Мариана, която единствена не й мълчи и й прави забележки за надутото поведение. Емануела се нахвърли като ястреб отгоре й, но момичето не се остави да бъде победно и каза, че ще продължи да говори каквото си мисли. Явно певицата е минала не само през една пластична операция. Там дори 22 годишните имат мимически бръчки, а нейното лице стои опънато като маска. Най-вероятно сега пластичният й хирург беснее, защото тя нарушава инструкциите му и позволява на емоциите да разкривяват чертите й, което пък значи, че или трябва да се кротне, или скоро пак ще легне под ножа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *