Емануела се натиска с Куката

0

kukata-emanuelaАктьорът Мариан Вълев и фолкпевицата Емануела са се сдушили  преди няколко дни и не само са се сдушили, ами са изработили дори обща стратегия. Това става ясно от снимка,  публикувана от певицата на „Фейсбук“ страницата й.

Фотосът е наситен с много чувства и страстта между двамата е повече от видима, но нее уточнено  дали снимката е направена преди или след реализацията на чувствата им в някое меко легло.

Куката напоследък  не пропуска ден или два, без да се снима с атрактивни мацки.  Преди дни той изскочи в социалната мрежа със сочна девойка, а сега с Емануела. Двамата явно искат да си направят реклама и да се заговори за тях, защото тя самотна, той самотен – какво по-добро, ако известната красавица се е обвързала сърдечно с известния актьор? Така се получава известност на квадрат, еднакво удобна и на двамата.

Само че на фотото се вижда, че те не стават от никакво легло, а позират. За да се говори за тях, защото приказките позамряха, а известните без тях просто не могат да дишат.

Иначе последната  сериозна връзка на Куката  беше преди година и половина с колежката му красивата Снежана Макавеева. Оттогава името му се спряга с най-различини известни и неизвестни дами и ухажорки, дори в навалицата мина и Ирина Флорин.

Самият Вълев отрича слуховете и твърди, че сам си ляга и сам става.  Склонни сме да му вярваме, защото той от кръчмите не излиза. Там е добро място да забиеш мацка, но за една нощ. Жените за по-трайна връзка не се намират в нощните клубове и не са от тези, които ще му оправят сутрин леглото и ще искат да му родят няколко деца.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1Habbx9cF80

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *