Емануела на косъм от смъртта след операция при д-р Ангел Енчев – с видео

0

folkФолк – певицата Емануела беше на косъм от смъртта. Чалга звездата едва не загуби живота си по време на операция за уголемяване на бюста. Емануела дори била вкарана в реанимация, където лекарите продължили да се борят за живота й.

Изпълнителката на „Ара мюзик” отишла да се оперира в Пловдив при лекаря на звездите – д-р Ангел Енчев. При доктор Енчев, Емануела решила да се подложи на две

Емануела още увеличи бюста си
Емануела още увеличи бюста си

операции – хернията, която от дълго време я тормозела, и натъпкването на бюста й с нови, по- големи силиконови подплънки.

Проблемите се появили при смяната на силикона. Оказало се, че предишните протези създали усложнения. Хемоглобинът на певицата рязко спаднал. Наложило се кръвопреливане. В деня след операцията, Емануела имала участие в пловдивска чалготека. Никой обаче не се

Емануела и Денис ще се женят през пролетта
Емануела и Денис ще се женят през пролетта

обадил на собствениците, че гост- звездата им няма да се появи.

Фолк фурията вече се е съвзема след усложненията по време на операцията. Известно време обаче няма да пее по заведения. Емануела е сгодена за Денис Касъмов, син на шефа й. Двамата ще вдигнат пищна сватба през пролетта на тази година. Това ще е второто ходене на Емануела пред олтара – дано този път успешно. Преди години, зеленооката фолкаджийка била изоставена от любимия си в църквата – той така и не се появил на церемонията.

Емануела при Венета Райкова. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *