Емануела направи мъжа си за резил

0

Емануела дресира Никола като кученце на каишка

Емануела и Никола
Емануела и Никола

Вече повече от седмица за никого не е тайна, че Емануела е главата на семейството в брака ѝ с благоверния Никола. От всичко случило се в „Къртицата” стана ясно, че поп – фолк певицата е успяла добре да дресира своята половинка и да превърне човека в класически пример за мъж под чехъл.

Снощи България за пореден път се учуди от търпението на Никола, който беше строен в две редици от Емануела да стои мирно и безропотно позволѝ да му се качва по главата колкото ѝ се иска. В продължение на доста време той чакаше жена си да се изкъпе, застанал като куче – пазач пред вратата на банята. Когато удоволствието приключи, той изигра успешно ролята на ординарец, асистирайки на чалга звездата.

Емануела и Никола
Емануела и Никола

Най – много съжаление към него предизвика моментът, в който Емануела започна да си суши косата. Никола изплака пред камерите, че това е „най – досадното”, но така и не посмя да се отдалечи. След това продължи да я пази, докато се гримира и си легна едва, след като тя си изпуши цигарата.

Жени Калканджиева пък веднага намери повод, за да изтъкне пред света и България нейният мъж какъв мачо е. Тя разкри, че той е много силен и смел, а геройството му стига до такава степен, че може да завре всеки в к*** **з. С две думи – човекът е уникален и тя го преоткрива всеки ден.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=-hmf2LzUm50

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *