Емануела искала момиченце, за да му връзва панделки

2
Емануела - Черното Барби на бг фолка

Черното Барби на бруталната чалга Емануела си мечтае за второ дете, сподели самата тя пред столични журналисти. Новото бебе обаче трябвало да е момиченце, за да може майка му да връзва панделки и корделки по къдравата му главица.

Певицата обаче е категорична, че никога повече няма да вдигне сватба, защото няколкото й неуспешни опита да се задоми наново претърпели пълен провал и тя решила, че това не е за нея. Естествено Емануела уточнява, че няма нищо против мъжката компания, просто повече не иска да се обвързва с брак.

Емануела

„Мечтая да подаря на моето малко момченце Христо една сестричка, но не знам дали това ще се случи толкова скоро. Това трябва да стане в точния момент и с правилния човек до мен. Иначе искам да си имам едно нежно момиченце, на което да му връзвам панделки по косата” – споделя певицата.

Според наблюдателни почитатели на поп – фолк жанра обаче, Емануела май вече е свършила работата по зачеване на дъщеричката, защото при последните си участия се появявала видимо наедряла. Дори преди известно време се пусна слух, че е осеменена от автомобилиста Румен Дунев, но тя твърдо отрече да е имала каквато и да е близост с него.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=pTqtxD1Xiy8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ако няма подходящ осеменител под ръка,моля да заповяда-ще я заплодя с кеф!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *