Емануела и Никола се разделиха, имали проблеми с…общуването

2

Емануела и НиколаЕмануела изненадващо призна, че вече не живее със съпруга си Никола, за когото се омъжи два пъти. Засега те нямало да се развеждат, но имали противоречия и решили да поживеят разделени и да видят могат ли да ги решат.

В основата на всичко била майката на Никола, която не одобрявала избора на сина си. Тя  не се появи нито на скромната им сватба през декември, нито на пищната в „Къртицата“. През цялото време сърдитата свекърва обясняваше, че момчето й е малко, че избраницата му е много по-възрастна от него и има дете, че е фолкпевица и това не е престижна професия и вечер вместо да си е вкъщи да готви на мъжа си, тя се разголва из клубовете пред всички чужди мъже. Емануела и Никола сватба

Емануела, която е известна с трите си несъстояли се сватби и двойната женитба с Никола, но най-вече с острия си език, поставила условие на съпруга си да избира – или нея, или майка си. Или да направи така, че майка му да я приеме, а не да захлопва под носа й вратата на семейното жилище.

Като повечето мъже, Никола не могъл да направи избор между съпругата си и майка си и сега живее сам. Той се опитвал да убеди родитлите си, че трябва да приемат жена му като истинска снаха и да я уважават, но майка му съскала против снахата, а снахата против майката.

Най-вероятно в тази битка ще надделее Емануела. Тя изпратила Никола далеч от семейното ложе да размисля. Дали обаче той ще се подчини на жена си или на майка си, или най-после ще ги сдобри, предстои да видим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mRgZOxSePeY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *