Емануела го върна на Никола с турчин-милионер

0

Емануела разяренаФолк певицата Емануела явно няма да тъжи много за неверния Никола. Тя е свикнала да я зарязват и затова не си губи особено времето в сълзи, сополи и посипване на главата с пепел. Естествено е, че й е мъчно, че пак стана за смях на цяла България, но нейният девиз е „Продължавай напред!“.

Докато Никола е в немилост, а жена му при майка си, животът си върви и певицата си потърсила друг отдушник на проблемите. В лицето на спасител се появил  37-годишния милионер от Турция Али Кемал, който е начело на един от най-успешните холдинги в южната ни съседка – „Хамолу“. Двамата се запознали покрай неговия съдружник и приятел Джемал, с когото имат общ бизнес и в България. Джемал пък познавал Емануела, защото неведнъж я канил на участия в кръчми на свои хора.Емануела и Никола

По време на първата среща през лятото певицата и бизнесмена само си хвърляли горещи погледи, но тя все още била женена и вярна на любимия си Никола, като не подозирала, че той я мами. Али обаче лапнал по хубавелката и двамата от време на време се срещали по делови въпроси. Сега, когато тя е на практика свободна, интересът на турчинът станал доста по-настойчив.

Какви са отношенията им никой не знае с точност, но двамата се срещат често. Освен това за Нова година Емануела ще пее два часа на луксозна яхта в Босфора, а другата вечер в един от най-елитнити клубове в Истанбул. Хонорарите, които ще вземе, са баснословни. А след това е пранирала десетдневна почивка в екзотичния град.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZSji_DyNOVE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *