Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Елен Колева била мъж в предишния си живот

Елен индийскиЕлен Колева категорично опроверга слуховете за бременността си, които се прокраднаха  преди няколко дни в медиите. Тя не обвини директно журналистите, а меко каза, че те в един момент  взимат името ти и твоята самоличност и мислено  започват да водят паралелен живот на твоя, а пък ти в това време си задаваш въпроса кой наистина съм аз.

Актрисата заяви, че да бъдеш сам със себе си е едно от най-красивите  неща, които можеш да направиш и да бъдеш щастлив . Тя например си призна, че се е подлагала  на регресивна терапия и е „пътувала“ назад във времето на предишните си животи. Изобщо не се страхувала и й било приятно. При един от хипнотичните сеанси, на които се подлагала, разбрала че е била мъж в един предишен живот. И като мъж е била много бойна, красива и авторитетна. Даже смята, че е била воин.  Актрисата дълбоко  вярва в преражданията, щом открива спомени на подсъзнателно ниво и намира хармония в нещата от живота, които я правят щастлива.

Тя смята, че  е  наследила таланта си от баща си, който също е актьор. В същото време  обича и танците, защото майка й е балетен педагог и дълго време е давала уроци на дъщеря си с амбицията да я направи балерина. Елен танцувала доста добре, но не виждала бъдещето си на сцената в ролята да Одилия или Одета. Пак искала сцена, но не да тича с балетни пантофки на нея.

Любимото й ястие е паелята и може би затова малко се е позакръглила, а медиите я забременили. Не обичам да пазя диети, но явно ще ми се наложи, призна актрисата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *