Елица и Стунджи се взеха отново

0

Елица и Стунджи отново са двойка и демонстрират топли чувства. През последните месеци отношенията им бяха влезли направо във фризера . Барабанистът Стоян Янкулов се беше оттеглил от леглото на любовницата си и се опитваше да изгради нов живот.

 Обаче безпаричието в кризата и светлия повод – 10-годишнината от издаването на първия им албум ги събраха отново заедно. Не само в студиото, но и в спалнята. Те подготвят за феновете си нов албум, а после хукват заедно на турне из страната, когато навалицата от летни изпълнители поотшуми. Елица готви едновременно дръм фестивал в Гърция в края на септември, на който ще свирят най-добрите барабанисти. Стунджи ще се конкурира с легендарния Никос Толиатос, който също е приятел на певицата. Тримата са обикаляли неведнъж цяла Гърция и навсякъде публиката ги е посрещала на крака.

Стоян Янкулов, който е изоставян на няколко пъти от палавата си приятелка, в началото изобщо не искал да чуе за никаква годишнина, албуми и концерти. Той бил дълбоко наранен от непрекъснатите й изневери и с основание се страхува, че ще бъде отново използван, а после захвърлен. След триумфа им на Евровизия, певицата се възгордя и се спусна в нови проекти, без партньора си. Едновременно с това започна и да си прави нови експерименти в чувствата и да търси тръпката от различната любов. След това неизменно се връщаше разкаяна при барабаниста. Проблемът на Стунджи е и че е значително по-възрастен от нея и се страхува да се захване отново с Елица и пак наранен да се прибере сам у дома.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4Hy-uDkT5CI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *