Елица и Стунджи се радват на втора любов

1

Елица и Стунджи1Елица и Стунджи са отново влюбени. Дългите репетиции на „Само шампиони“, дългия престой заедно в хотела, общата надежда, че ще се представят добре е сближила двамата до такава степен, че те се влюбили пак един в друг.

Дребничката певица намирала сили и опора в мъжкото рамо до себе си и все по-често се гушкала в него. Те даже се разхождали, хванати за ръка и изчезвали за дълго от погледа на екипа. Двамата имаха бурна връзка, но внезапно Елица се оттегли. Разликата в годините си каза думата и младата певица започна да търси любовта в своята възрастова група.Елица и Стунджи Стунджи преживя тежко раздялата. Според негови приятели станал мрачен, все по-често посягал към чашката, занемарил се, отказвал участия.

В края на миналата година Елица сама дойде при него, защото кариерата й на солов изпълнител не вървеше. Връщането й събуди самотника за нов живот и той сякаш разцъфтя. В момента любовта между двамата отново е жива, но вече отлежала и те се наслаждават на всеки миг заедно. Репетициите на песента им за Евровизия вървят много добре. И двамата са с черни костюми, но Стунджи има и червен пояс, като фолклорен елемент, Елица също е в черно и бяло, но има също червена шевица. Дали дамата се е върнала при любимия си само за представянето на „Само шампиони“ и нов успех на Евровизия? Дали няма да го зареже след това пак, питат се феновете им. Ако това се случи, Стунджи ще рухне съвсем, твърдят приятелите му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Kgk5F7QvnCg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Това, че Стунджи и Елица отново са се залюбили – е блъф. Той, завалийката, още не може да я прежали /питам се, защо ли? – като си я знаем, каолко е проста и с аспирин-акълче, да оставим настрана, че и за читава свирка не става, абе… огрухана отвсякъде… – ама на Стундже му е паднало пердето и… си е влюбен до уши!!!/ – а тя… не може да го понася!!! – антиподно!… от сърце и душа! – ако може тъй да се каже, ама… пусто тая връзка й носи парички и тя лицемерно пунтира разни завойчета към бившата си изгора на когото разби и семейство и сърце и банкова сметка… На туй ми викат – д о л н а Курва!… З певицатае – няма да говорим, ме да не обиждаме професията „певица“. Тя – и за пачавра не става. Това е… Две думи, все пак, за песента „Само шампиони“. Слаба, некадърна, да втръсване банална песен. Е-е, сега с пудрата на трите бек-вокалистки момичета, малко е мръднала напред – стараят се певиците, чухме им вокалите, на фолк го докарват, ама… то основното в тая песен го няма… Нема никой!… Абе, да им завидиш за екскурзията!… Аре, да са живи еи здрави!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *