Елица и Стунджи пред раздяла заради „Евровизия“

1

Елица и Стунджи1Елица Тодорова се поболя от сценична треска и демонстрира инат и твърдоглавие  заради „Евровизия“.

След като песента „Кисмет“, се класира на първо място и двамата със Стунджи пак ще ходят на „Евровизия“, певицата започна да се държи капризно и неадекватно. Тя непрекъснато сменяла настроенията си и изпокъсала нервите на екипа на БНТ, който организира и снима конкурса. След генералната репетиция тя изведнъж се врътнала и казала, колкото пях – пях, няма да пея и на гала-концерта.Елица и Стунджи Затова и финалът завършил някак неочаквано, без да се покажат изпълнителите, а само записа им. Организаторите обявили певицата за капризна и своенравна, а тя тях за хора, които цял ден се мотаят, за да направят един запис.

Миньончето е известно с ангелския си глас и дяволското си характерче. Всеизвестно е, че дамата не търпи да я разиграват, не може да чака, цени времето си, мрази показните мероприятия и предпочита да си губи времето в нещо друго, а не в капризи на режисьори. Освен това се говори, че двамата със Стунджи пак са на нож. Те ту се карат, ту се сдобряват и явно са във фазата, която е на път да ги раздели. Всъщност и двамата са изхабили много нерви по създаването на парчето. То е смесица от няколко стила и е доста трудно за изпълнение. Явно това се е отразило на дуетната половинка на Стоян. След миналия си почти успех на „Евровизия“ двамата се разделиха и близо година всеки се мъчеше да поеме по собствен път. Барабанистът изживя раздялата много сериозно, даже беше започнал да се утешава с алкохол. Елица се опита да направи самостоятелна кариера и да създаде нова връзка в живота си, но не успя. Двамата разбраха, че са атрактивни единствено, ако са заедно и отново се събраха, но злите езици твърдят, че не от любов, а просто причината е комерсиална.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/t3zhCMEdq2I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. „Миньончето е известно с ангелския си глас и дяволското си характерче. Всеизвестно е, че дамата не търпи да я разиграват, не може да чака, цени времето си, мрази показните мероприятия и предпочита да си губи времето в нещо друго, а не в капризи на режисьори.“ – е това ако й е лошото на характера, евала на жената. Честно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *