Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Елитните български проститутки най – търсената ни стока в ЕС

Проститутки

Проститутки

Момичетата трябва да са млади, красиви, интелигентни и … с чувство за хумор

Противно на твърденията, че никой в Западна Европа не ни иска се оказва, че все пак има една българска стока, която е добре оценена и също така добре платена. Това са елитните проститутки, които са в състояние да изкарат луди пари, но в същото време трябва да отговарят и на редица изисквания.

Журналистическо разследване на столична медия показа, че въпреки кризата в настоящия момент, ЕС изпитва сериозен глад за луксозни български момичета, които да напълнят бардаците на богатите държави. Най – натопорчено е положението в Англия, Германия, Италия и Швейцария.

Проститутки

Проститутки

Всяка млада дама със самочувствие може да „кандидатства” за вакантната длъжност, но ако иска всичко да й е уредено и да се предпази от главоболия, трябва да премине интервю като за нормална работа. Основните изисквания към жените да станат елитни проститутки е да са във възраст от 18 до 35 години, да знаят поне един чужд език, да са определено интелигентни и да имат чувство за хумор.

Задължително условие е всички мераклийки да представят богато портфолио от снимки, които също така трябва да са актуални. Ако в първия момент не бъде одобрена, кандидатката трябва да актуализира кадрите при следващото си кандидатстване.

Още по – добре е, ако красавицата има икономическо образование, за да е в състояние да се продава сама. Сводниците са категорични, че с предимство винаги ще бъдат тези жени, които разбират отлично психиката на мъжете и успяват да измъкнат парите им.

„Забрави, че ми трябва някаква циганка от Сливен, дето ще ми изкарва по 30 евро на ден. Тук ги има хиляди такива, но с тях пари не се правят. Искам да работя с класни момичета, интелигентни и кадърни, които знаят как да печелят пари от клиентите” – обяснява български сводник в Германия и подчертава, че всички трябва да работят напълно доброволно.

Той допълва, че приказките за липсата на престъпност в Западна Европа са пълни измишльотини. Категоричен е, че ако една проститутка не иска да си създава проблеми сама, винаги трябва да има някой светнат зад себе си. В противен случай ще попадне в лапите на някои от организираните мафиотски структури, най – често албанци или турци, които ще й скъсат задника от работа и в крайна сметка няма да види нищо хубаво от тях.

Проституцията в Амстердам:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Елитните български проститутки най – търсената ни стока в ЕС

  1. Кирчо Отговор

    06.05.2013 в 0:49

    Абе трябва да е добре с БСП и да плаши противника с Руската мафия. Другото се оправя само.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *