Ели Гигова покосена от тежка творческа депресия

0

Ели Гигова, която остана без работа заради уж временното сваляне от ефир на и без друго слабото й предаване с Любо Нейков „Голата истина“, чака сигнал да се внедри за втори път в редиците на Европейския парламент, говори се в телевизионните среди.

Ели Гигова

Дъщерята на милионера Николай Гигов веднъж вече работи в престижната институция като част от антуража на евродепутатката ни Илияна Йотова. Тя подписа молбата за напускане на Ели, когато продуцентът на „Дрийм Тийм“ Евтим Милошев й предложи да стане ко-водеща на неговия ортак Любо Нейков. Комедийното предаване обаче претърпя пълен крах и телевизията го свали от ефир, уж временно, за прекрояване на концепцията.

Дори обаче „Голата истина“ да се завърне в нов формат, Ели Гигова не искала повече да бъде част от екипа, разочарована, че този проект бил крачка назад в телевизионната й кариера. Гигова горко съжалявала, че се подвела по акъла на Милошев и Нейков, чиито амбиции да конкурират „Господари на ефира“ се пръснали като презрял домат. Наследницата на оръжейния бос обвинявала продуцентите, че заради тях изгубила позициите си в Европарламента.

„Там изкарах година и половина и съжалявам, че напуснах. С Илияна Йотова първа споделих за предложението на Евтим и Любо. Тя разбра моята носталгия по телевизията да се върна и да бъда част от този проект. Явно обаче съм направила откровена грешка“, споделила наскоро Гигова в компания.

Според запознати Ели вече е направила сондажи пред Илияна Йотова да я вземе отново в екипа си. Госпожица Гигова се надявала да бъде ангажирана от евродепутата за втори път не толкова заради заплатата, а заради престижната работа в Брюксел.

http://www.youtube.com/watch?v=TgLp-4VsLus

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *