Ели Гигова легна под ножа да си намали бюста

0

Ели ГиговаДокато другите се чудят как да напълнят пазвите си със силикон, Ели Гигова се подложи на пластична операция и намали бюста си.

Милионерската щерка работи в Брюксел в кабинета на Илияна Йотова и пищните й форми я притеснявали. Затова решила да намали гръдната си обиколка и да изглежда като другите жени. В женското тяло всичко трябва да е хармонично, твърди тя. Бившата половинка на Петко Димитров, за която той едва не се ожени, предпочете работата вместо охолния живот на нечия съпруга.Ели и Петко1

Преди да замине за Брюксел, тя беше водеща на телевизионно предаване и достатъчно независима, въпреки че има пари и може цял живот да не работи. Тъй като в предаването й ставаше дума предимно за политика, смяташе, че ще се впише в Европейския парламент и успя. Сега пък бе поканена да участва в новия сериал „Фамилията“. Тя има опит и като малка се е снимала в много продукции и мечтата й от дете е била да стане актриса. Сега тя се сбъдва.

В началото Ели признава, че е била много стресирана, тъй като трябвало да играе с големи имена като Асен Блатечки и Стефан Данаилов. След като ги опознала обаче, видяла, че са много добри хора, не парадират с таланта са, готови са винаги да помогнат при снимането на сцените и се успокоила. Едно е да мечтаеш да станеш актриса, но друго е наистина да го направиш, признава тя. На сцената е доста трудно и изморително, но съм готова да изтърпя всичко, защото ми е интересно и съм уверена, че имам талант.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TgLp-4VsLus

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *