Елеонора от Биг Брадър чукала чичковци за пари!!!- с видео

0

eleonora1 В неделното извънредно издание на Биг Брaдър стана ясно, че набеждаваната за велинградчанка Елеонора (всъщност мъжът й Давид е оттам, а тя е от Пловдив) изкарвала прехраната на семейството си, като правила секс за пари. На въпроса имала ли си сексуални контакти с влиятелни мъже срещу заплащане, сексапилната дребосъчка отговори положително, и то пред мъжа си.

Пред детектора на лъжата доста истини за палавото миньонче лъснаха пред очите не само на „чехльото”, както съквартирантите нарекоха съпругът й, но и пред цяла България. От скандални, по-скандални истини бяха разкрити, като това, че на осемгодишна възраст, Елеонора била изоставена от майка си в сиропиталище, и стояла там цели четири години….Което време, според съквартирантите е било определящо за сегашния и мироглед. Също така, мацката призна, че срещу нея има заведено дело за кражба…на гримове!

Не eleonora2по-назад в класацията на признанията й беше фактът, че Елеонора не искала да има дете от Давид и дори ходила да прави аборт, но вече било късно. Пред мъжа си тя призна, че съжалява, че именно той е баща на дъщеря й… Сред комплиментите към законната й половинка беше и този, че тя предпочита чифт маркови ботуши, отколкото романтична вечеря с него.

Горкия Чехльо се опита да й го върне, като каза, че ако се разделят, следващата му жена ще бъде манекенка, защото видът на Елеонора бил малко…курвенски. Също така, той не я смятал за добра майка, а дори напротив. Това разбира се, в сравнение с нейните признания си бяха направо обида на ниво „детската градина”. Елеонора също така сподели, че в Къщата конкуренцията й била слаба и тя била най-красивата! Единствено Корнелия имала леко шансове да се нареди, но като втора, след нея… skandalno.net
Шокиращите истини за живота на Елеонора! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *