Елена Петрова си намери млад любовник

0
Елена Петрова е Муза на режисиьори,художници и бизнесмени

Беззащитна на екрана но безпощадна към мъжете в живота си.Най-коментираната народна актриса Елена Петрова от малка е пристрастена към силните и страстни мачовци. Легенди за сексуалните и подвизи се носят в актьорска гилдия, колегите шушукат за десетките разбити сърца, които тя оставя след себе си.

Първият мъж нахлува в интимният свят на Елена, когато тя е едва 18 годишна. Той е обикновено момче от съседен клас, което и показва тънкостите на любовната игра. За 20-ия и рожден ден съученикът и подарява стъклено корабче в взнак на обич. Но това трогва за кратко красавицата, тя го зарязва, за да търси промяна.

Вторият мъж, които заема място в сърцето и- бизнесменът Ясен днес е 45 годишен. Той потвърждава думите на Елена че си пада по романтичния и удоволетворяващ секс според Ясен вероятно на това се дължи крахът на брака и с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. Запознати твърдят че съпругът на Петрова бил забелязан да посещава клиники, които се занимават с лечение на полова немощ.

Петрова се прости с богатството на гръцкия бизнесмен

Красивата семейна приказка на Петрова започва през 2000 година на откриването на първия магазин на „Германос“ в столицата. Актрисата е поканена да връчи награда.

Запознава се със собственика на веригата Аристотелис Фотилас. Само за един ден той превръща Елена Петрова от Пепеляшка в принцеса. На първата им среща милионерът я води с частният си самолет на романтична вечеря в Париж. Месец след това младата звезда от „Козият рог“ на Волев се мести да живее в апартамент от 250 кв.м. точно срещу Южния парк. През 2005 година Елена Петрова ражда близнаците Александър и Изабела, а на 21 юли 2006 година двамата вдигат една от най- пищните по това време сватби в България. Петима свещеници венчават младоженците в столичната църква „Св. София“. В интервюта Елена Петрова Дълго време твърди че съпругат и я подкрепя в всичко и винаги е зад нея. Но точно професията й става причина за раздялата с мъжа й.
Към днешна дата Елена Петрова отново изглежда щастлива с новата си любов. 27- годишният Светлин изглежда дава всичко на красивата Елена.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *