Елена Петрова обръща чашки като пиян казак

0

През последните месеци актрисата Елена Петрова започна сериозно да прекалява с чашката. Наскоро тя се прости с шофьорската си книжка, защото беше хваната да кара доста разгорещено с бая промили в кръвта. После катаджиите се смилиха и й я върнаха след известни наказателни процедури.

 Алкохолът доста я разгорещява и тя поздрави Графа за рождения му ден с такъв горещ стрийптиз, че всички го отдадоха на погълнатите чашки, а не на уважението й , стигнало до себеотдаване към певеца на празника му. Сега пак на светски купон звездата на „Стъклен дом“ започнала да обръща чашките като състезател по бързо пиене.

Присъстващи твърдят, че чистите питиета и коктейлите, които погълнала, биха съборили на земята носорог. Актрисата обаче само се развеселила и пак се засилила да се съблича гола, но приятели успели да удържат дрехите на гърба й. Всички очаквали да падне от масата, но тя продължила да се налива и да се надпива с мъжете. Като накрая ги победила. Нейни приятели й скрили ключовете за колата, за да не реши отново да се прави на среднощен каубой. Вместо това след партито тя продължила алкохолния маратон с двама от гостите в различни столични клубове.

Близки до актрисата смятат, че тя трябва да започне лечение, защото вече изглежда зависима от алкохола, а заболяването може да се задълбочи и да попречи на кариерата й. Тя обаче твърди, че нищо й няма, не е зависима, обича просто да се весели и винаги може да спре. Между другото това го твърдят и всички начинаещи или закоравели алкохолици. Някои смятат, че Елена лекува с чашката раздялата си с гърка Аристотелис Фотилас. Двамата са в развод, но процедурата не е свършила и често ги виждат заедно. Само че не изглеждат като влюбени, а като хора, на които тежат много недоизказани думи и обвинения.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/G5o1oSTwKss

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *