Елена Петрова иска дете от оператора Светльо

0
Елена Петрова смята да върже младото си гадже с бебе

Къдрокосата актриса  май много, много не се е затъжила,  че приключиха снимките на хитовия сериал „Стъклен дом“ и тя вече е без работа, а е решила да подсигури бъдещето си с младия оператор Светльо. Близки до Елена Петрова издават, че  актрисата се е отдала на стабилна почивка и се радва на компанията не само на своите близнаци, но и на младото си гадже.

След като утвърди позициите си в киното, Елена се съсредоточи върху гаджето си

Въпреки че бившият съпруг на Елена Петрова  гръцкият бизнесмен Аристотелис Фотилас се е погрижил да усложни максимално живота й, като не и позволява да живее заедно с оператора от Би Ти Ви, оправната театралка не смята да го остави на младите хиени, да й го отмъкнат под носа.

Елена Петрова не само, че непрекъснато гостува на симпатягата в дома му, но и е  решила съвсем скоро да роди още едно дете от него, за да няма той накъде да шава. Близки до Елена издават, че тя смятала най  – много до година да го дари с детенце, за да могат двамата да преминат на друг етап и тя да се спаси от забраната на таткото на близнаците си и да заживее официално със Светльо.

След края на „Стъклен дом“ Елена Петрова се съсредоточи върху младия оператор Светлин!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *