Елена Паришева загърби фолка заради гадже – изнасилвач – с видео

0

паришеваОт известно време насам популярната певица Елена Паришева е загърбила кариерата си. Причината за това е гаджето й, футболистът Ивелин Попов, който наскоро бе обвинен от 20- годишна рускиня в изнасилване и в момента е разследван. От запознанството си с Ивелин Попов, фолкаджийката мислела само за това как да прекарат времето си най-добре и забравила амбициите си за шеметна кариера.
Клюкари твърдят, че футболистът бил против русокоската да се вихри из фолк клубовете и всяка седмица й изпращал по 1000 евро.
Продуцентите на Паришева също били обезпокоени от поведението на една от най-перспективните си звезди. Откакто подхванала връзка с футболиста Паришева коренно се променила и го ударила на мързел. Нищо че последната й актуална песен е от преди година. През това време на фолк небосколона се появили много напористи попълнения, които очевидно имат по-големи амбиции от Елена Паришева.

Ивелин Попов
Ивелин Попов

Колежки на фолкаджийката разкрили, че на русокоската не й пука особено, че в момента не твори хитове, защото за нея било по-важно, че най-накрая е срещнала любовта. Всяка седмица Елена Паришева пътувала до Турция, където гаджето й играе в местен футболен отбор.
Недоброжелателки коментират, че певицата изчислила, че издръжката, която получава от Ивелин Попов била много по-изгодна, отколкото да пее по цели нощи из заведенията. Освен това хонорарите й за участия не били кой знае колко високи, а голяма част от тях отивали за продуцентите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *