Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Елена Йончева проговори: Аз зарязах Сергей Станишев ! – с видео

Елена и Сергей

Елена и Сергей

Две години след като Елена Йончева и Сергей Станишев скъсаха, култовата журналистка разкри подробности около любовните си взаимоотношения с бившия Премиер. Най- сензационно Йончева каза, че двамата спрели да бъдат любовници много преди Сергей да сдаде властта. Но тя се съобразила с молбата му да не разгласяват този факт и да продължат да се правят на интимна двойка заради рейтинга му.

Поемам изцяло вината за разпадането на тази връзка, самокритична е Елена. Защото той ме предупреди още когато трябваше да вземе решение дали да поеме Премиерския пост. Каза ми: Елена, ще бъда страшно ангажиран и няма да имам почти никакво

Елена Йончева и настоящият й приятел арх. Пламен Тодоров

Елена Йончева и настоящият й приятел арх. Пламен Тодоров

време за нас с теб. Тогава не повярвах на тези му думи. И го посъветвах да приеме. А после именно аз бях тази, която не издържа на самотата от това, че почти не го виждам и го напуснах. А сега ме мъчат угризения за постъпката ми. В същото време Йончева разкрива, че въпроса за брак никога не е обсъждан от нея и бившия й приятел. И причината да не водят разговор по този въпрос била пак тя. Не виждам как бих могла да живея с мъж, който не ми дава никаква сигурност и не ме кара да се чувствам защитена, изстрелва топ – журналистката. Един ден просто си събрах багажа и напуснах общото ни жилище със Сергей, добавя тя.

След разрива на връзката й със Станишев, Елена заформя лавстори с френския майстор на камерата Стефан. Голобрадото момче обаче се оказва още по-неподготвен за сериозна връзка и от бившия ни Премиер. Младежът, който е с цяло десетилетие по-млад от българската си изгора побързал да се

А някога Сергей и Елена бяха влюбени и щастливи!

А някога Сергей и Елена бяха влюбени и щастливи!

похвали на приятелите си от Фейсбук за най-новото си завоевание. Качил там общата им снимка с журналистката, на която двамата се целуват. Именно от там в България става ясно, че Елена и Станишев само имитират връзка. И това става една от причините Йончева да сложи точка и на тази връзка.

Следва любовна история номер- 3 – с 34-годишния архитект Пламен Тодоров. От свои източници skandalno.net научи, че взаимоотношенията им били напреднали до степен- подготовка за сватба. Явно нещата наистина са сериозни, щом Йончева не се посвени и да представи бъдещия си съпруг Пламен на бившия си приятел Сергей Станишев. Нелепата случка се разигра преди около месец по време на фото-изложба в столицата.

Скърби ли Станишев за хубавата Елена!?! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Елена Йончева проговори: Аз зарязах Сергей Станишев ! – с видео

  1. ВЕСТНИК “ Поглед “ е с поглед веднъж в седмицата – мислете за бъдещето, истрийте страниците в живота за миналито, което е било житейска необходимост за Вашето здраве и трамплин за Бъдещето, което е необходимо за Вас и Вашите деца….
    Кажете – НЕ !!!!!!!!!!!На спомените !!!!
    Човек живее един живот – не са нужни спомени но… има архиви – с достойно държание, поведение и други… необходими за средата в която живеем.
    “ Христос не е възкръснал “ но… и моя дядо и дядо поп / на съпруга ми / не са възкръснали – както и самия той – вечна им памет и паметници с венци, не за зъби ами от цветя за заслуга!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *