Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Елена Иванова – Светлина: Не яжте по време на пълнолуние! ИНТЕРВЮ

  Елена Иванова – Светлина е родена в Стара Загора. Още от дете интуитивно усеща кога и кого ще изпитат в училище.

Елена Иванова - Светлина

Елена Иванова – Светлина

Малко по-късно тя започва да използва дарбата си, за да помага на хората.

– Много хора не вярват, че чрез ясновидството може да се помага. Как бихте им отговорили?
– Ясновидството служи, за да може човек да се предпазва от зли сили. Не бива да бездействаш пред лошите събития, а да се опиташ да ги избегнеш. Не е важно какво ти се случва, важно е твоето отношение към това.

– Не е ли стресиращо за хората да се предричат беди?
– Аз затова предпочитам да им спестявам фаталните събития. Има начини деликатно да се намекне каква съдба очаква всеки. В работата си понякога съм много нещастна, като гледам колко мъка и болка е минала през моите клиенти. Често това е несправедливо. Например не може едно прекрасно семейство в даден момент да се раздели и разведе. Тук вече говорим за намесата на други зли сили като завист, злоба, алкохол, изневяра, а и доста често напоследък магия. За жалост е пълно с тази помия, изсипвана от лоши хора, чрез които влиза дяволът. Различните пороци като гнусния бълвоч на пиянството, помраченото сърце на съпруг или съпруга, раздорите, разделите, клеветниците, развратниците разсипват хиляди човешки съдби.

– Какво руши човешките съдби освен пороците?
– Страхът е разрушител на всичко, до което се докосне. Негативната форма на страха са нашите мисли. Аз неведнъж съм говорила за силата на автомагията.

На пълнолуние ще се пречистите не само физически, но и духовно

На пълнолуние ще се пречистите не само физически, но и духовно

– Означава ли това, че чрез мислите си можем да разрушим живота си?
– Чрез нашите мисли, породени от страх, сме в състояние да задвижим автомагията. Тя може да разруши нашата връзка, да ни отдалечи на огромно разстояние. Затова никога не заставайте с лоши мисли пред огледалото. То е вещ, която чува и умножава силата на мисълта. За да предпазим любовта си от магия, е добре в къщата да има домашен олтар.

– Какъв е този домашен олтар?
– Олтара може да изградите от икона, свещичка, живи цветя, семейна вещ, която се предава по наследство. Добре е той да бъде на слънчева светлина. Когато изграждате домашния олтар, е хубаво да постите. Добрите хора, чрез които влизат различни ангели, архангели и други добри същества, трудно се справят със силата на злото. Дяволът бяга от икона, кръст, тамян и най-вече молитва. Затова е необходимо човек да се огражда всекидневно със защитна стена срещу сатанинското изкуство да се прави зло от завист или пък за пари.

– Нима казвате, че има демони в нашия свят?
– Да, царството на демоните се състои от разни дяволи, тъмни духове, летящи и плаващи над и под водата. Някои живеят в планините, моретата и океаните. Начело на демоните е Княз Велзевул, след него Ариман – който се явява като страх и наслада. Хората никога не забелязват дявола, когато ги държи за врата.

– Как изглеждат тези създания?
– Дяволите приличат на хората, но имат глави, подобни на кози муцуни, и на тях е поверен адът. В отношенията си с тях трябва да бъдем много внимателни и да се пазим.

Забелязала съм многократно, че огромно влияние върху живота ни оказват също Луната и планетите.

– Казват, че Луната най-много влияе на хората, така ли е?
– Да, така е, откакто свят светува, неслучайно по време, когато Луната е пълна, стават най-големите убийства, катастрофи, раздели, изнасилвания. Когато луната е пълна, сякаш излизат злите сили.

– Как да се предпазим от лунното влияние?
– Най-добре е по време на пълнолуние човек да се въздържа от храна, за да се прочисти както физически, така и духовно. Тогава ще може да излъчва магнитна енергия, а не електрическа. В електричеството е събрана отрицателна енергия. Когато дори и един човек от цялото семейство пости, той подпомага здравето и на други членове. По време на пълнолуние човек става свръхчувствителен, тъй като се разместват водните и земните пластове, а в човешкото тяло има огромен процент вода. Затова е напълно логично и човек по време на пълнолуние да се променя.

– Занимавате ли се и с други окултни науки?
– Да, с нумерология и астрология, които са точни науки като математиката. Всеки ден също носи своето магическо послание към хората. Сега ще ви посоча кои дни от седмицата от коя планета се управляват: Понеделник – Луна в този ден е добре да имате положителна настройка към хората, луната е планета, която носи много любов и страст. Вторник – Марс. Неслучайно старите хора казват, тежък вторник. В този ден е добре да имате контакт с яркочервен цвят. Сряда е на планетата Меркурий. Сряда винаги е в равновесно положение. Денят е на благата и на разума. Цветът е яркосиньо и лилаво. Четвъртък се управлява от Юпитер. Този ден носи новости, но също и традиционни неща. Това е денят на избор. Петък е на Венера. Отдайте се на душата си, сантименталните настроения ви обземат. Подходящи цветове – розово, зелено, синьо. Събота – Сатурн. Тази планета е тежка, но и новаторска. Зачита се като ден на мъртвите. Неделя е на Слънцето.

Неделята е най-добрият знак на светлината. Тя е дадена за възкресение, не работете тежка работа а мислете ползотворно. Цветове – портокалово, оранжево, златистожълто. Друг вид наука за живота е любимата за мен Аюрведа. Аюр означава живот, а веда – наука. Практикувана в Индия, Шри Ланка, Непал отпреди 5000 години. Целта е да покаже как може да се промени човешкият живот и да се постигне щастието.

– Хората стават все по-суеверни, на какво се дължи това?
– Суеверието и знаците, които то дава, са предупрежденията на космическия енергиен език. Ако човек умее да ги чете, той няма да се оказва неподготвен в много от ситуациите, защото всичко на този свят е енергия.

Зарядът на нашата земя е огромен, неслучайно страната ни е на повече от 1300 години. България е една от най красивите в света. Разбира се, от изключителна важност е и моралът на управляващите. Миналото е история, бъдещето е мистерия, настоящият ден е дар от Бога и човек трябва да му се радва!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Елена Иванова – Светлина: Не яжте по време на пълнолуние! ИНТЕРВЮ

  1. санитар Отговор

    13.11.2013 в 10:22

    Елено-о-о-о, много си смотана.По време на пълнолуние се правят минети, за какво ядене говориш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *