Елен Колева забременя в Македония

2
Елен Колева забременя в Македония...

Елен Колева, която нашумя у нас покрай филма „Шивачки“ и попрашясалия вече сериал „Забранена любов“ стартира своята кариера с тв реклами. Знойната хубавица пробива дори в чужбина  и преди няколко години снима реклама в Македония. Персона нон грата по това време Елен доволно се съгласява да рекламира напитката „Газова“ в меко казано нелеп и комичен рекламен клип. Във видеото Елен Колева  играе бременната щерка на почутия мафиотски тартор ала дон Корлеоне. За да иглежда достоверно Елен естествено разчита на добре познатия трик с възглавницата и в клипчето заедно с таткото на бъдещето бебче отива при боса с думите: „тате сакаме да се венчаеме“.

Елен Колева заедно с 27 години по - възрастния от нея Александър Найденов

В началото дона е бесен, но естествено след глътка „Газова“ с усмивка на лице изрича: „добре дойде во семейството“. Изненадващо забавната реклама се превръща в абсолютен хит в Македония и парадоксално покрай нея обръщат внимание на Елен и у нас.

Сега Елен избягва рекламни клипчета, но наскоро се подвизаше като водеща на кулинарното шоу  „Lord of the chefs“, което се излъчваше по Би Ти Ви. Актрисата не е от най – долюбваните в арт гилдията, защото често бива критикувана поради скандалната си връзка.  Елен Колева от доста време споделя леглото на почти 30 години по – възрастния от нея  Александър Найденов. Последният не е кой да е, а собственика на майонезите „Олинеза“.  Двамата с Елен напук на хорските приказки, дори живеят заедно, но за момента не са сключили  брак и все още нямат общо дете.

Истинската същност на Елен Колева! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *