Елен Колева спи с партньора си в залата за репетиции

0

Елен Елен Колева се амбицира и си повярва, че може да стигне финала в „Денсинг старс“.

Досега актрисата беше плаха и нерешителна. Веднъж правеше невероятни танци, друг път вяли и не дотам емоционални. Настроенията й варираха и стигаха крайностите. Както казва топ съдията – кубинският хореограф Алфредо Торес – тялото трябва да се движи – надолу-нагоре, надолу-нагоре и непременно трябва да има ханш. Само че вместо тялото, нагоре и надолу се движеше увереността на Елен, че ще може да се справи.

През последните две седмици обаче красавицата успя да се стегне, да намери себе си и да се амбицира. Елен фюджънАз не искам купата, искам просто публиката да ме харесва, замечтано каза тя. Елен се сети, че за да танцува добре, трябва да репетира денонощно. И като си каза думата денонощно, тя я приложи буквално.

Двамата с партньора й Калоян си издействаха да ползват залата за репетиции и през нощта. Донесоха си надуваеми легла и спални чували и когато умората ги надвие, лягаха братски един до друг. Будеха се със старомоден будилник и пак започваха да репетират. Това снощи им донесе второто място, макар че зрителите ръкопляскаха и настояваха за първото. Елен танцува с грация, прилича на навита с пружина кукла и подскача из целия дансинг, веейки феерични поли. А усмивката не слиза от устните й.

„Човек трябва да си повярва. Лошото в мен е, че предпочитам да вярвам на другите, а не на себе си“. За пръв път Елен призна, че е била жертва и все още е наранена. Ако усетите, че някой ви ревнува, че развива собственическо чувство към вас – бягайте. Бягайте преди да ви е обсебил и смачкал. Защото накрая задължително ще ви прегази, а изправянето после е много трудно и боли. Много боли.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/GWe_BdIZwAk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *