Елен Колева се върна при Сашо Майонезата

0

Елен трио1Строгото актьорското суеверие, че когато ти върви в любовта, ще имаш сериозен проблем с ролите, и обратно, ако ти тръгне професионално, любовта хич я няма, не важи за Елен Колева. Актрисата изведнъж  получи и двете неща.

 Красавицата вече е част от екипа на Народния театър. Нежната мацката със сини очи и изкусителна бенка, която обаче махна наскоро, репетира усилено постановката „Чайки пият чай“ , направена по пиесата „Аншлак“ на Александър Мардан.  Тя ще си партнира с Филип Трифонов, София Бобчева, Вяра Табакова и Свежен Младенов, а познавачи твърдят, че е пиеса – трепач.

 Режисьор е племенницата на Стефан Данаилов – Росица Обрешкова. На любовния фронт нещата на Елен също вървят добре. Тя се  върна засега неофициално при голямата си любов – майонезеният бос  Александър Найденов. Двамата се бяха разделили за цяла година, като твърдяха, че е окончателно, но разбраха, че не могат един без друг и сега са решили да подновят връзката си.

По време на раздялата нито един от тях не започна нова връзка и всеки имаше много време да прецени кого обича наистина и заслужава ли си жертвите, които ще направи. Както и компромисите. Научих се да бъда по-сдържан и да не играя ролата на Отело, каза Найденов. Елен пък се  чувства на седмото небе. Всичко й се подреди и се сбъдна  за няколко месеца“, издаде неин  близък.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/aNV9LlHY-ac

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *