Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Елен Колева: Помолих Господ да ми изпрати мъж!

Казала на Бог да я дари с добър и светещ мъж!?

Елен Колева

Елен Колева

Последните изказвания на невероятно сладката Елен Колева накараха мнозина да се притеснят сериозно за психическото ѝ състояние. В предаването на Гала тази сутрин тя заяви, че след трагичната раздяла със Сашо Майонезата е провела личен разговор с … Господ и му поръчала да ѝ изпрати подходящ човек.

„Разбрала съм се с Господ той да ми намери моя човек. Искам и очаквам той да е добър, светещ и духовен. Само като го погледна да вибрирам и когато хората ни видят заедно да си кажат – ето, тези двамата са един за друг. В момента нямам нова връзка, но ако се влюбя пак задължително ще споделя” – каза актрисата.

Елен Колева и Найденов

Елен Колева и Найденов

Елен Колева категорично отсече, че романсът с Александър Найденов за нея вече е само лош сън, отдавна затворена страница. Тя дори се поколеба дали въобще е уместно да говори по този въпрос, но в края на краищата призна, че той я е научил на много неща. В най – общи линии, от него разбрала какво НЕ е любов и как да различи истинската страст от измамата.

В студиото присъства и майката на Елен Колева която сподели, че за нея Сашо е умен и с чувство за хумор човек. Връзката им обаче не могла да просъществува, защото характерите им били доста различни. Жената загатна и за доста труден момент от детството на актрисата, която още на четиригодишна възраст губи баща си.

„Винаги съм си мислила, че Елен търсеше да намери баща си в Александър. Аз и на нея съм ѝ казвала, че те всъщност бяха много различни. В един момент останахме само двете на този свят и тя бе моята единствена приятелка. Отнасях се с нея като с възрастен човек и всичко ѝ споделях” – спомня си майката на Елен Колева.

„Шивачки“ с участието на Елен Колева:

http://www.youtube.com/watch?v=pqC-DacynDM

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *