Елен Колева: Не съм простила на Сашо, но го обичам по – силно от всякога!

1
Елен Колева

Известната актриса Елен Колева реши да сподели истината за драматичната й раздяла с нейния дългогодишен приятел Александър Найденов, станал известен като Сашо Майонезата. Пред журналисти тя обори слуховете, че двамата са се събрали отново, но уточни, че действително са се срещали след поредицата от скандали помежду им.

„Не, в никакъв случай не сме се сдобрили. На този етап е твърде рано да говорим за такива неща. Той на няколко пъти ме обиди жестоко като ми каза, че съм дебела и му изневерявам. Щом не ме харесва – да си търси друга. Мъчно ми е, много ми е терсене, но засега съм пас. Истината е, че на няколко пъти само се срещахме да си поговорим приятелски” – разказала Елен.

Елен Колева и Найденов

Наблюдателни журналисти отдавна разкриха, че въпреки показните скандали и раздели между двамата, те отново се срещат. При разлъката им медиите буквално подпушиха от писане по темата, а Сашо дори изрецитира своята лебедова песен пред няколко телевизии. Елен отвърна на удара с публикации в пресата и личната им история се превърна в истински цирк.

Наскоро обаче, двамата бяха засечени да се разхождат в Балчик, където на всичкото отгоре се държали за ръцете като петокласници и през цялото време се гледали в очите. Повторното им събиране било потвърдено и от техни приятели които разкрили, че майонезеният бос паднал на колене пред Елен Колева и тя му простила за всичко.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *