Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Елен Колева малтретирана от мъж

Елен и парта йЕлен Колева все още не може да преодолее ужасния си страх от мъжете. Тя реагира бурно, когато някой се засили към нея дори с добри намерения, което навежда на извода, че е била малтретирана.

Според психолози тя най-вероятно е била подлагана на тормоз и системно е била жертва на посегателства и побоища, защото няма друга обяснима причина за поведението ѝ. И тъй като тя сама призна, че баща й е починал, когато е била на четири годинки, остава страхът й да е насаден от Сашо Майонезата, смятат странични наблюдатели. Елен е много открита и усмихната, стига да не й посегнеш.

Тя имаше сериозен проблем с един от танците си в „Денсинг старс“. Елен журито на кракаСпоред хореографията Калоян трябваше да й удари камуфлажен шамар и да я отблъсне. Тя обаче упорито отказа да се вмъкне този елемент и помоли да го заобиколят или да бъде направен от разстояние. Още от началото на формата, когато партньорът й я учеше малко по-грубичко на стъпките, тя изведнъж възкликна високо – не ме докосвай! А после се засрами и му се извини, че уж била нещо нервна. И въпреки това й личеше, че се ужасява след всяко докосване. На това се дължаха и спадовете й в началото на формата. Бавно и полека обаче тя се отпусна и разбра, че няма нищо страшно да е в прегръдките на Калоян. Осъзна, че той няма да я удари и няма да я нарани. И чак тогава двамата се устремиха към върха и започнаха да получават добри оценки.

Наистина е любопитно кой е малтретирал Елен. Дали си е такава плашлива като сърна, или годината прекарана със Сашо я е наранила психически много дълбоко. На няколко пъти тя каза – много съм преживяла, много са ме наранявали и предавали, но отказа да изпадне в подробности.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *