Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Елен Колева: Искам с Александър пак да сме заедно!

Елен и Майонезата гПо-прекрасен и истински мъж след Александър не съм срещала, заяви Елен Колева. Не зная дали бих се върнала някога при него, това зависи от много неща, но винаги ще  говоря за нашата връзка с добро чувство. Наричам тази любов „Ун аморе гранде“, тоест една голяма любов и нищо повече.  И се радвам, че съм участвала в този ураган от емоции, в тези изпепеляващи чувства. 

Елен е достатъчно мистериозна и странна, за да обяви защо е станала раздялата им. Според нея нещата са били в Божиите ръце.  Господ е решил да се разделят и това се случило, а ако той реши пък пак да се съберат, това също ще се случи.

Достатъчно изтърпях  какво ли не от пресата. Достатъчно четох с кого съм била и какво съм правила, без да зная, че изобщо съм била там и че нещо съм правила. До гуша ми дойде плащам данък „обществено мнение“ и ще спра да го правя. Не съм крадла, нито пък убиец. Елен и АлександърНо вече определено ме притеснява да показвам личния си живот, дори да нямам в момента такъв или да е безумно скучен.  Страх ме е, че ще всички медии ще се наговорят и ще ми го унищожат, опошлят силно и омърсят. Искам да запазя хубавите неща от връзката си с Александър само за  себе си. Може би това ме възпира да търся нова връзка. Имам прекалено хубави спомени от старата и засега живея с тях „, признава Елен.

Тя обаче е категорична и не иска хората да гледат на нея като „златотърсачка“. Връзката ми с Александър наистина беше  „много нетипична“, но в основата й не беше меркантилността и фактът, че е богат, а това, че го обичах. Двамата сме нестандартни личности, но никой не разбра това. Не разбра и че не става дума за пари и ме обвиниха в грях. Та какъв грях е да бъдеш с човек, когото обичаш, без значение колко пари има?

Ако ми трябваха връзки с богати мъже, това е най-лесното. Само че разликата е, че няма да ги обичам, категорична е красавицата.

Александър и Елен в щастливите дни. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *