Елен и Сашо Майонезата пак заедно?

1

Елен Колева и Александър Найденов май са се събрали отново. Поне това твърдят хора, които са ги видели заедно в Балчик да пият кафе хванати ръка за ръка и да се гледат влюбено. Новината докладва потребителка от сайта бг мама, която се натъкнала с бебето си право на тях.

 Не зная колко са скарани, ама се гледаха като котараци и се изяждаха с очи, пише тя. И други скучаещи туристи забелязали разделената двойка да си гука в Балчик по време на четиридневните празници. Близките на актрисата не отрекоха възраждането на връзката, но и не го потвърдиха. Те вече предпочитат да мълчат, защото не знаят как ще бъде преиначена информацията им и какво ще измислят медиите отново.

Раздялата между двамата беше факт, който никой не отрече. Даже в началото Елен се опита да скрие скандала, но Сашо Майонезата беше по-словоохотлив и каза, че му изневерила. После започна да се появява по разни светски събития с различни дами под ръка, а Елен просто изчезна. Тя не можа да понесе да й се развява интимното бельо навсякъде, освен това нямаше връзките на половинката си да запуши устата на половината медии, или те да тиражират само нейната гледна точка. Последното, което се знаеше за нея беше, че си е изключила всички телефони и е отишла при роднини в Австрия да започне нов живот и да се отърси от старите преживявания. Но както беше в Австрия, тя изведнъж се оказа на морския бряг в България и то в компанията на бившия си. По всичко личи, че двамата са си простили и ще се съберат отново, а скандалът им е бил буря в чаша вода.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/N_Pgz66QBVA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *