Електронна цигара обезобрази американец!

3
Електронна цигара
Е-цигарата не причинява пожар, а експлозии

Вредата от традиционно тютюнопушене е безспорна.Рак, пожари причинени от фасове са сред нещата, които причиняват горящите хартийки. Като заместител на цигарите обаче, специалистите препоръчват използването на електронни такива. Е- цигарите са известни с това, че са напълно безвредни, незапалими и задоволяват прекрасно нуждите на пушачите.
В Щатите доказаха обратната теория. Мъж, искащ да се откаже от вредния навик започва да използва електронна цигара. При поредното дръпване обаче, тя експлоадира в лицето му. Американецът е с частично откъснат език, избити зъби и обезобразена

тютюнопушене

физиономия.Пострадалият е от Флорида и е настанен за лечение в местна болница.
Според пожарникарите запознати със случая става въпрос за взривена батерия, марката на която не се съобщава.
Така електронната цигара, известна с това, че не причинява рак, нанесе огромни щети на неизвестния американец. Сериозни наранявания грозят не само американците обаче, тъй като след проучване по българските форуми ясно личат проблеми и с е-цигарите у нас. Много потребители се оплават, че от електронните машинки хвърчат искри и се чува странен пукот. Това доказва, че евтините китайски цигари, които заливат нашия пазар, крият ред опасности и е въпрос на време експлозията да се случи и в България, а и не само.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *