Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Екзорсистът разкри: Салемските вещици нападнаха България!

Демони обладават българите, пращат хората в лудница

вещица

Смирение е пътят към спасението от вещици и демони

България сякаш се е превърнала в прицелна точка за всякакви демони и изчадия. След като вампири и таласъми тормозят населението на нашата малка страна от векове, сега ни погнаха и кошмарните Салемски вещици от САЩ. Това разкри най – известният български екзорсист отец Стоян Махлелиев, който се прочу със способността си да освобождава поробени души от проклятието.

„Един от последните случаи които разреших беше особено интересен, защото човекът беше обладан от Салемските вещици. Тези изчадия са били особено известни в САЩ през 18 век, когато са хвърлили населението в паника преди да бъдат осъдени и екзекутирани. У нас има много обсебени от демони хора, а много от пациентите на лудниците не са за там, защото просто са обладани”

Отец Стоян е категоричен, че когато започнал да гони демони от хората това се разчуло бързо, защото чудото идва право от Бог, а не от него. Господната сила дала възможност на мнозина да намерят пътя към православната църква и да ги изкара от блатото на порока. Свещеникът разкри, че е много трудно да разпознаеш обладаният от вампир човек:

отец стоян махлелиев

Екзорсист

„Дори да е обладан от демон, човекът на пръв поглед изглежда напълно нормален. Съзнанието му обаче е объркано и той не контролира нито мислите, нито чувствата си. При мен са идвали много известни политици, които цяла България познава. Някои от тях обаче останаха съсипани, просто не можеше да им се помогне”

Също така свещеноикономът призова хората да не ходят по врачки, които в 99. 9 % от случаите са дяволски изчадия, търсещи пари. Не помагат на никой, а само задълбочават проблема. Можем да се предпазим от демоните със смирение и пълна липса на гордост.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *