Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Екстремисти убиха с камъни 90 студенти защото са „ЕМО”

В Ирак убиват защото си емо

Младежи в Ирак са пребивани до смърт с камъни, защото имали прически и дрехи, подражаващи на емо стилът, който е изключително популярен сред западните тийнейджъри. Най-малко 14 деца са убити в столицата Багдад само за последните три седмици, а кампанията по изтребване на „сатанинските изчадия” е предприета от шиитски бунтовници.

Преди да пристъпят към убийствата, шиитите първоначално разпространили списъци с имената на осъдените на смърт, в обитавани от тях квартали. В листингите те предупреждавали бъдещите жертви да изоставят унизителния модел на облекло и поведение, като предупреждавали, че в противен случай ще бъдат убити.

Насилието започна, след като външното министерство на Ирак обърна внимание на емо субкултурата миналия месец и я нарече „Сатанизъм” и нареди на гражданската полиция да я изкорени. В акцията се включи и Моралната полиция на източната държава, която има за цел да предпазва местните от упадъчните влияния на западния свят.

В Ирак убиват защото си емо

Убийствата са извършвани от група членове на една от най-влиятелните екстремистки групировки в Ирак. След като завържат жертвата си, те първоначално хвърляли бетонови блокове по ръцете на модерния тийнейджър. Следващите заряди били запращани по краката на момчето, а накрая се целели в главата. Ако той не е мъртъв, процедурата започвала отново.

Феновете на емо стилът най – често носят тесни и износени дрехи. Имат характерни прически, които доста често не се харесват на консервативно настроените хора. Младежите виждат живота по различен начин и искат да покажат това на другите. Обличат се най-вече в дрехи с тъмни цветове.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=nWFyJUJqllw

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Екстремисти убиха с камъни 90 студенти защото са „ЕМО”

  1. Петьо Отговор

    26.07.2016 в 17:32

    Кой е дал правото на някого да съди и убива някойь, понежее не му харесва прическата, дрехата? Това не е ли наиистина антибожественно? нали всеки е индивидуален и подчертава своята индивидуалност по свой начин? Ако не тормози другите, защо да го убиват? Тези шериатски разбирания тирании няма да ги има след години в света. И така е предречено и така ще стане. тогава човечеството ще се завърне към по-либерален модел на доста неща, но за да е такъв света, трябва да се трепят рецидиви, тоталитарни тирании като тези убиващи някого понеже не му харесвали прическата, и изобщо всякакви крадци и рецидиви да се убиват, за да не тормозят хората! А сега рецидиви убиват хората, а властта ги защитава и нарича с Правата на човека…? традициите често са погрешни в света. У нас също са възприети доста погрешни неща. Традициите с бурките фереджета са отживелица в една древна реалност. Днес света е по-съвременен, но и сега е учудващо, че се натрисат такива отживели неща? Ами ако ще връщаме света назад, да изтрепем 7 млрд. вандали, да оставим 144000 човека, но ХОРА и да създадат наново един по-добър свят? така впрочем е и плана на БОГ, но засега се бави. В бъдеще Хора ще населяват звездите, а не варвари. но, докато се постигне, доста варвари правят пакости на хората. Случаят е един от милиардите варварщини по света и у нас. а това не радва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *