Екстрасенс – садист влиза в затвора за порно с непълнолетни!

1

Експерти са категорични, че Деси от Пелово е завършен садист – истерик

Деси от Пелово
Деси от Пелово

Скандалният пишман екстрасенс Десислав Велков (Деси от Пелово) по всяка вероятност отново ще влезе в затвора, съобщи прокурорът ангажиран с неговите злодеяния Камен Господинов. Този път самозваният енерготерапевт ще бъде изправен пред съда в Бургас за порно гавра с непълнолетни момичета, които карал да се разсъбличат чисто голи пред уеб камера.

Едното от момичетата е от Бургас, а другото е временно пребиваващо в града. Преди време Деси от Пелово си харесал девойките и на бърза ръка осъществил контакт по интернет с тях. Съчинил историята, че е разследващ употреба и разпространение на наркотици полицай и ги наплашил, че са следствени защото пушили марихуана. За да провери дали и в момента нямат наркотици в себе си, той ги накарал да се разсъблекат чисто голи пред камерата на техния компютър и през това време ги снимал.

„Този човек е много добър психолог и има дарба от природата да манипулира събеседниците си. Нормален човек това не може да го направи – така да уплаши децата, че да ги накара да се съблекат чисто голи пред камерата, без дори да са го виждали. На девойките са назначени експертизи при психиатър”, коментира прокурор Господинов.

Деси от Пелово се криеше в Гърция
Деси от Пелово се криеше в Гърция

Припомняме, че срещу Деси от Пелово през годините са постъпвали десетки жалби за извращения под най – различни форми. През 2006 година той е осъден за първи път на четири години затвор. Тогава зад решетките го прати побой, блудство и принуда, осъществени върху една от неговите жертви.

Как действа екстрасенсът Деси от Пелово

Това припомнят хора от следствието и разказват, че извратенякът обикновено е набирал жертвите си чрез обяви за работа – детегледачки, секретарки, работа като помощник – детектив и така нататък. Една от жертвите е Христина от Самоков, на 19 години. След прочитане на обява във вестник, тя отива на интервю в къщата на Деси, която се намира в близкия до Плевен град Искър. Дотогава на няколко пъти е разговаряла с него по телефона и узнава, че той в момента е много ангажиран, тъй като „движи дела на индийския посланик”.

Христина пристига с вяра в бъдещето в Искър и тогава „попада в ада”. Почти веднага след като се озовава насаме с изрода, той започва да я унижава, бие и я подлага на сексуално блудство. Деси в един момент подивява и я разсъблича чисто гола. Това обаче не му стига и започва да я бие с пръчка, тъй като трябвало да си „изповяда греховете”. Кара я да му прави френска любов.

След започване на следствените действия, експерти го оценяват като нормален, но склонен към садизъм, агресия и насилие. Изпращат го в затвора за четири години.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=fGa-fX4Gfsg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Ха,ха,ха правосъдие.Господа бизнесмени,инвестирайте в правосъдие,да строшим ръцете и краката на Деси за да не се гаври с нашите деца.Правораздаване няма,да вземем нещата в свой ръце.Да освободим децата си от един изрод.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *