Екстрадираха Брендо за Италия

5
Евелин Банев
Брендо отпътува за Италия

Евелин Банев – Брендо  беше екстрадиран за Милано при изключителни мерки за сигурност. Той е отведен от затвора с тъмносин бус, а вътре  имало  въоръжени до зъби  полицаи.

Брендо ще бъде съден в Италия за международен трафик на наркотици. Той е замесен и в пране на пари и куп други престъпления, като след престоя му в италианските затвори, Брендо ще трябва да полежи и в България. Преди дни нашите полицаи са преровили килията му щателно, като са търсели мобилни телефони или сим карти, но тарашът  бил без успех. Банев беше сред основните наркотрафиканти за Европа, но след задържането му се появиха много мераклии да наследят доходоносния „бизнес“. Все още не е ясно присъдата, която го очаква, но най-вероятно ще му се наложи да полежи доста „на топло“.

Близките на Евелин Банев се страхуват за живота му. Има информация, че бившият наркобарон ще бъде отстранен в италианският затвор. Колегите му от Италия, смятат че Брендо си е изпял всичко, което знае и затова е почнала масовата акция „Кокаинови крале„. Това е причината от мафията да искат главата на Брендо, но спецченгетата от Италия обещаха, че докато той е в техните затвори няма да му се случи нищо лошо. А дали ще е така?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *