Екстра Нина ще атакува поп – фолка по голи гърди

0
Екстра Нина

Отдавна забравената фолк фурия от миналото Екстра Нинащяла да се завръща на поп – фолк сцената. Това издадоха хора от музикалния бранш и допълниха, че в момента русокосото чудо се подготвя възможно най – усърдно за атака.

Екстра Нина

Припомняме, че Екстра Нинапрекъсна бляскавата си кариера преди известно време и се отдаде на усърдно учение. Тя дори успя да завърши с успех и се докопа до диплома за кинорежисьор. Сега обаче, нещата в българското кино били най – зле и това я принудило отново да омекне пред микрофона.

Преди всичко, в момента певицата подготвяла цял куп скандали, които да я вкарат за нула време в светските хроники. В момента заснемала еротична фотосесия, която се осъществява в съседна Гърция, защото е по – топло. Фотографите си били нашенски, но там щяло да излезе по – евтино, защото няма нужда да се търсят изкуствени палми и декори.

По всяка вероятност, до края на месеца ще бъде заснето и видео към пилотната песен на Екстра Нина „Кацне ли веднъж”, която тя записала в известно столично студио само преди около две седмици. Очаква се тези дни тонрежисьорите да сглобят напълно парчето и да се пристъпи към заснемане на скандално видео.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=OyYFIw5L0R0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *