Екстра Нина се готви за гола фотосесия

0

Но никой професионален фотограф не иска

Екстра Нина
Екстра Нина

Екстравагантната чалга изпълнителка Екстра Нина се натиска на професионални фотографи за гола фотосесия, издадоха хора от музикалните среди. За нейна изненада обаче се оказва, че няма нито един доброволец, който да прежали техниката си и да задоволи капризите на певицата.

Екстра Нина
Екстра Нина

Основна причина за това е, че Екстра Нина категорично отказала да плаща хонорар на фотографите, обещавала само да споменава името им в бъдещите си светски изяви. Професионалистите обаче се оказали опък народ и нито един от тях не желаел да си губи времето за без пари, разчитайки само на някакво неясно обещание.

Самата Екстра Нина пък имала голям мерак да си направи гола фотосесия, защото смята, че така ще повиши рейтинга си, който в момента е на изключително ниско равнище. Това си личи и по поканите за участия, които не надхвърлят една за три – четири месеца. И то в не много луксозни заведения.

„Нека да си гледат издутите от силикон певици. Опитвам се да предложа нещо зряло и от естествени материали, но явно сегашното поколение не признава истинския продукт” – коментира разочарована изпълнителката, която през 90-е години доби доста голяма слава с изпълненията си.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=QMeff8msnEA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *