Ексклузивно: Памела Андерсън напусна къщата на Биг Брадър, бясна на организаторите!

2
Памела Андерсън във Вип Брадър

Въпреки че очарователната секс бомба Памела Андерсън пристигна в България в отлично настроение, тя вече е бясна от вечните неуредици и искала да си тръгва възможно най – скоро. Хора от екипа на „ВИП Брадър” пуснаха слух, че Пам вече си е стегнала багажите и след страхотен скандал чакала да я откарат до летището.

Причина за рязката промяна в отношението на звездата станала най – обикновена ВиК авария, която на редовия българин съвсем не може да направи впечатление. Памела влязла през нощта да си вземе освежителен душ преди лягане, но вместо очакваната топла вода, от рапръсквателя потекла ледена струя, която смразила кръвта й. Според очевидци, веднага след това плеймейтката си стегнала куфарите и заминала да нощува в някакъв хотел.

Памела Андерсън във Вип Брадър

„Това беше една доста неприятна изненада, а аз си мислех, че съм дошла на място, където всичко е уредено. За миг се почувствах като в джунглата, а на мен времето за толкова силни преживявания отдавна ми е минало. Прибирам се, защото не мога да понасям такова отношение” – казала Памела според свидетелите.

Още на сутринта, организаторите на „ВИП Брадър” започнали интензивни преговори с Памела Андерсън, чиято единствена цел била да я умилостивят. Какъв е изходът от допреди час не беше ясно, но подобни типично български гафове могат действително да провалят и най – добре планираното начинание.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=izcJBlY1s-c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

 1. Бе да си ходи тоз дрът крокодил.
  Вкараха я в палат, с хонорар от 350к, а това че я е пръснала малко судена вода, веднага определи на джунгла.
  Да се маха но без хонорара. Той да отива за лечение на болни деца.

  А и няма да се учудя ако това е просто сценарий, Тъй като все още не знам да има кабелен оператор който да излъчва нова+, някой едва ли е видял „случката“. Нищо чудно тези 350к да и са обещани за 2-3 дена престой, и сега си търсят причина поради която си „тръгва“

  Пълна порнография!!!

 2. Преди седмица-две се знаеше, че ще седи вътре 3 /три/ дена.
  300 хил. за нея и още 50 хил. за „доставно-складови“ разходи, хонорар на още няколко хрантутници.
  Дразни ме повода, типично по български, сценаристите избраха най-пошлия сюжет…
  Както е казало кучето… „Какво ли ми е наред, че и топките ми да са отпред?“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *