Джони Деп смени Ванеса Паради с Амбър Хърд

0
Джони Деп върти любов с Амбър

Ето, че щедростта на Джони Деп към Ванеса Паради си има име. Отдавна светските хроникьори бяха надушили, че с голямата и красива любов на Джони Деп и Ванеса Паради е свършено, но малцина са подозирали, че причината ще е нова изгора  на актьора.

Джони заряза Ванеса и децата си заради Амбър

Изминаха само броени часове, откакто звездната двойка обяви своята окончателна раздяла, както и факта, че Джони Деп ще даде 100 хил. паунда на доскорошната си любима само и само да не се стига до съд, но и твърде скоро става ясна причината за щедростта на хитовия актьор. Оказа се, че Джони вече е намерил заместничка на майката на децата си в лицето на колежката си Амбър Хърд.

Всъщност още миналата година папараци засякоха, как Амбър се кача в личния самолет на Джони, но тогава никой не си е й  помислял дори, че той би могъл да кръшка на Ванеса Паради. Сега обаче всичко е ясно, а Джони Деп не си прави и труда да крие новата си избраница от медиите, поне заради децата си, а афишира новата си романтична връзка. За да демонстрира любовта си и сериозността на намеренията си към театралката,   Джони дори й е подарил кон, за да могат заедно да яздят и да се наслаждават един на друг.

Джони върти любов с Амбър Хърд!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *