Джони Деп и Ванеса Паради скъсаха

0

Световноизвестният американски актьор и френският модел – Джони Деп и Ванеса Паради, сложиха кръст на съвместното си съжителство. Въпреки че бяха сочени като една от най-стабилните двойки, изведнъж тръгнаха в две различни посоки.

Слухове отдавна разделяха двамата, но те отричаха. В момента са обявили пред всички, че раздялата им е по взаимно съгласие, защото си писнали един на друг. Засега няма уговорки за издръжка или други екстри от страна на Деп. Той остава на Ванеса двете им деца Лили Роуз на 13 години и 9-годишния им син Джак. Двойката  няма сключен брак и живееше във Франция на територията на Ванеса.

Говори се , че Джони си начерил по-младо гадже, но засега папараците неуспешно го дебнат, за да го щракнат с новата звезда. По време на продължилата над 15 години връзка между актьора и манекенката Деп беше спряган в много любовни забежки, но Ванеса му прощаваше. Самата тя също имала вече кандидати да заемат място в опустошеното й сърце, но и техните имена не се споменават. Звездните бракове и връзки са нетрайни, затова никой не е учуден, че и тази приключи.

Раздялата на Ванеса и Джони шокира Холивуд. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *